close

Nellemann Machinery har i dag filialer i Sverige, Norge och Danmark

Namnlös design (5)
NELLEMANN MACHINERY

Leverantör av
professionella maskiner

Nellemann Machinery är stolta generalagenter för traktorer, gräsklippare och RTV-fordon från japanska Kubota. Vi har även andra fantastiska agenturer som radiostyrda släntklippare från Spider, midjestyrda redskapsbärare från Vitra och effektiva lövblåsare från Billy Goat. Hos Nellemann Machinery får ni en trygg maskinaffär med hög kunskap både i försäljningsled, serviceled och reservdelshantering. Vår målsättning är att kunden ska få rätt produkt till rätt pris. Med erfarna säljare och stor branschkunskap har vi fått fina referenser och skapat långa kundrelationer. Företagets största kundgrupper finns inom fastighet/kyrka/park/fritidsförvaltingar och samt lantbruk.

_DSC3871

Nellemann Machinery

Ett företag med fokus på kvalitet, effektivitet och hög kundservice.

Nellemann Machinery, Skänninge

Nellemann Machinery har i dag filialer i Sverige, Danmark och Norge. Utvecklingen av företaget ska på lång sikt leda till högre närvaro ute bland kunderna, bland annat genom expansion av försäljnings- och servicepunkter i hela Skandinavien. Huvudkontoret för Nellemann Machinery ligger i Skänninge. Har du möjlighet är du varmt välkommen att titta i vår utställning och reservdelsbutik.

Kontakt
Monica Johansson Tel. +46 (0) 13 25 36 06
[email protected]

 

 

_DSC4190

Kubota Center

Kubota Center, Stockholm

Redan 2015 började Maskino planera byggandet av vad som skulle bli det första Kubota Center i Sverige. April 2020 flytta de äntligen in i lokalerna. Genom ett samarbete med Nellemann Machinery visas nu också Kubotas grönyte och lantbruksmaskiner på anläggningen. Visionen var att skapa en toppmodern anläggning med en stor visningshall där hela Kubotas sortiment kan visas samt en modern serviceverkstad. Vi står mer än gärna till tjänst med visning och demonstrationer av maskinerna. För att säkerställa att just den maskin du vill provköra finns inne, är det bra om du bokar en provkörning med oss.

Varmt välkomna till KUBOTA Center Stockholm!

Kontakta
Per Celander Tel. +46 (0) 72 402 30 10
[email protected]

 

Kubota

Nellemann Machinery

Trolle Ljungby, Kristianstad

I Kristianstad hittar ni Trolle Ljungby Servicecenter en Kubota märkesverkstad, som servar och reparerar alla traktorer och grönytemaskiner. Vi är i allra högsta grad medvetna om hur viktig din maskin är för din verksamhet. Därför tar vi på Trolle Ljungby service och eftermarknad på största allvar. Vad du än har för serviceärende, tveka inte att kontakta oss. Hos oss kan ni boka visning och demonstrationer av maskinerna. För att säkerställa att just den maskinen du vill provköra finns inne, är det bra om du bokar en provkörning med oss.

Välkommen in till Servicecenter i Trolle Ljungby!

Kontakta
Jörgen Pettersson Tel. +46 (0) 70 812 98 51
[email protected]

 

 

 

_DSC7329