close

Nellemann Machinery har produkterna
för dina behov

frontpage cover 17
NELLEMANN MACHINERY

Upptäck Japanska
Kubota i Skänninge

 

Vi på huvudkontoret hälsar både gamla och nya kunder varmt välkomna. Här finns ett centrallager för maskiner och reservdelar, en fullt utrustad verkstad och en utställningshall. Vi är stolta generalagenter för Kubotas traktorer, gräsklippare och RTV-fordon. Dessutom representerar vi även andra fantastiska agenturer som Spider, Vitra och Billy Goat. Vårt företag består av ett glatt och skickligt team på 16 anställda som lägger stor vikt vid erfarenhet och personlig service. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder en trygg maskinaffär med kunskap inom försäljning, service och reservdelshantering. Företagets största kundgrupper finns inom fastighet/kyrka/park/fritidsförvaltningar och lantbruk. Med stor branschkunskap har vi skapat långa kundrelationer och fått fina referenser. Förutom vårt huvudkontor i Skänninge har vi även egna säljare i Hudiksvall, Stockholm och Kristianstad. Dessutom samarbetar vi nära med återförsäljare och serviceverkstäder runt om i Sverige. Nellemann Machinery har även filialer i Norge och Danmark.

 

 

 

 

 

_DSC3871

En verkstad som sätter
kunden i fokus

Nellemann Machinery, Skänninge

Serviceavdelningen på Nellemann Machinery utför service och reparationer både i verkstaden och ute hos kund. Alla våra servicetekniker är varumärkesutbildade och har tillgång till specialverktyg och teknisk support från tillverkaren. De håller sig kontinuerligt uppdaterade om det senaste när det kommer till maskinerna.

Kontakta våra tekniker på +46 013-25 36 15

Verkstad

Reservdelar i Skänninge

Vid besök hos Nellemann Machinery i Skänninge kommer du att ha tillgång till Sveriges centrallager och högkvalitativa reservdelar. Här finns även en reservdelsbutik där du kan hämta dina beställda reservdelar och ta en titt på det breda utbudet av maskiner. Vi har mycket reservdelar på lager för att säkerställa snabba leveranser och om något saknas gör vi dagliga beställningar från vårt europalager. Vårt reservdelsteam på Nellemann Machinery värdesätter din tid och arbetar för att du ska få dina varor så snabbt som möjligt. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp eller besök oss i Skänninge för att ta en paus och upptäcka vad vår utställningshall har att erbjuda, samtidigt som du kan njuta av en kopp kaffe.

Beställ reservdelar på +46 013-25 36 10 eller [email protected]

Olivia_Roger

 

Välkomna till Nellemann Machinery i Skänninge!

 

 

DSC08269-Redigera