close

GMR

GMR är Danmarks ledande tillverkare av redskap och maskiner för renhållning av parker, vägar och anläggningar. Vårt produktprogram är specialutvecklat och byggt för professionella förhållanden och användare.

Produkter för GMR

Konstant utveckling och anpassning av produkterna säkrar, att det alltid uppnås ett perfekt resultat, oavsett om det skall röjas snö, sopas, klippas gräs, klippas häck eller bekämpa ogräs. GMR’s produktprogram består av:

GRÄSUTRUSTNING

Rotorklippare och cylinderklippare för klippning och underhåll av allt från mindre till större gräsytor. Anpassade för i stort sett alla typer av traktorer och redskabsbärare.

SOPUTRUSTNING

Kraftiga sopmaskiner, sidoborstar och sop-suganlägningar. För att hålla trottoarer, gångbanor och spår fria från grus, damm och snö.

SNÖBLAD

Ett stort urval av snöplogar för både kompakt- och lantbruks traktorer samt för redskapsbärare för professionell snöskottning av stigar och vägar.

ELFORDON

STAMA är en modern serie av mångsidiga elfordon. Som är alla byggda för drift hos professionella användare, som ställer höga krav på köregenskaper, kvalitet och driftsäkerhet.

OGRÄSBEKÄPNING

Effektiv och miljövänlig bekämpning av ogräs utan användning av kemikalier, både för det lättare och det mer grövre arbetet. Ogräsborstar, ogräsbrännare, hetvattenanläggningar m.m. för montering både på kompakttraktorer och redskapsbärare.

Läs mer Läs mindre