close

Billy Goat

Billy Goat sätter verkligen ribban högt när det kommer till trädgårdsstädning. Robusta trädgårdsprodukter som lövblås, lövsug, lövlastare, torvskärare eller vertikalskärare/mossrivare. Du kommer upptäcka kvalitetsmaskiner som klarar det tuffaste trädgårdsarbetet oavsett terräng eller årstid. Billy Goat maskiner är ett nöje att jobba med, lätta att använda och effektiva.

Håll rent med Billy Goat lövblås

På hösten när man städar upp gräs och löv är Billy Goat lövblås det perfekta valet. Billy Goat är ett välkänt och pålitligt varumärke inom trädgårdsutrustning och deras lövblåsar är inget undantag. Deras produkter är kända för sin pålitlighet och prestanda, vilket gör dem mycket uppskattade över hela världen. En av de största fördelarna med Billy Goat lövblåsar är deras höga prestanda och robusta konstruktion. Dessa maskiner är byggda för att klara av de tuffaste arbetsmiljöerna och kan användas under långa dagar utan att förlora effektivitet. Er Billy Goat kommer att hålla länge och leverera fantastiskt resultat varje gång. Ni kan välja mellan olika motoralternativ för valfri kapacitet och flera olika tillbehör för att skapa den perfekta maskinen för just era behov.

Visste du att?

Billy Goat är ett amerikanskt företag som specialiserar sig på tillverkning av mark-och trädgårdsmaskiner. Företaget grundades 1967 och har sitt huvudkontor i Lee´d Summit, Missouri. Produkter i världsklass som är enkla att använda, smidiga och mycket produktiva har varit i grunden för Billy Goats framgångar inom renhållning och markvård över hela världen.

Kontakta oss

Oavsett om ni har ett mindre eller större projekt vill vi på Nellemann Machinery ta fram den bästa lösningen för just dina behov. Om du har frågor om våra produkter, behöver råd om underhåll och skötsel, eller behöver support efter ditt köp, är vi alltid redo att ge snabb och hjälpsam support. Kontakta oss för en demonstration hos er 013 25 36 00. Du hittar vårt huvudkontor i Skänninge, och vi har försäljningskontor i Stockholm och Trolle Ljungby utanför Kristianstad. Resten av landet täcks av våra duktiga återförsäljare.

Läs mer Läs mindre