close

Nellemann Machinery har i dag filialer i Sverige, Norge och Danmark

Namnlös design (5)
NELLEMANN MACHINERY

Sveriges största leverantörer
av professionella maskiner

Bland företagets kunder finns staten och kommunerna, entreprenörer, golfklubbar, bostadsföreningar, trädgårdsmästare och uthyrningsföretag. Vi ser det som vår viktigaste uppgift att möta den enskilda kundens behov och önskemål när det gäller leverans och service av maskiner och utrustning till konkurrenskraftiga priser. Med fokus på kvalitet, effektivitet och hög kundservice. Nellemann starkt tillbaka som huvudaktör inom väg-, park- och jordbruksindustrin, nu i hela Skandinavien.

_DSC3871

Nellemann Machinery

Ett företag med fokus på kvalitet, effektivitet och hög kundservice.

Nellemann Machinery, Skänninge

Nellemann Machinery har i dag filialer i Sverige, Danmark och Norge. Företagets största kundgrupper finns inom väg och park samt jordbruk, och man säljer märken som exempelvis Kubota, Spider, Billy Goat och Vitra. Utvecklingen av företaget ska på lång sikt leda till högre närvaro ute bland kunderna, bland annat genom expansion av försäljnings- och servicepunkter i hela Skandinavien.

Kontakt
Monica Johansson Tel. +46 (0) 13 25 36 06
[email protected]

 

 

_DSC4190

Kubota Center

Kubota Center, Stockholm

Nellemann Machinery tillsammans med Maskino erbjuder Sveriges första Kubota Center med stor modern visningshall och verkstadslokaler. Vi sätter stort värde i att utföra service och reparationer av högsta kvalitet. Vi står mer än gärna till tjänst med visning och demonstrationer av maskinerna. För att säkerställa att just den maskinen du vill provköra finns inne, är det bra om du bokar en provkörning med oss. Varmt välkomna till Kubota Center Stockholm!

Kontakta
Per Celander Tel. +46 (0) 72 402 30 10
[email protected]

 

Kubota

Nellemann Machinery

Nellemann Machinery, Trolle Ljungby

I Kristianstad hittar ni Nellemann Machinery med säljkontor och verkstad. Hos oss kan ni boka visning och demonstrationer av maskinerna. För att säkerställa att just den maskinen du vill provköra finns inne, är det bra om du bokar en provkörning med oss.

Kontakta
Jörgen Pettersson Tel. +46 (0) 70 812 98 51
[email protected]

 

 

 

_DSC7329